«ТАВРО ШТЕМПЕЛЬОВАНОГО СУПРОВОДЖУВАТИМЕ ВСЕ ЖИТТЯ МЕНЕ…» - Севрасевич, Мар'ян (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2022)
Іван Чендей. Листування з київськими критиками / Упорядник проф. Сидір Кіраль. Київ: Ужгород: ТОВ «РІК-У», 2021. Т.І. 668 с.