ПОЛІКУЛЬТУРНЕ ПОДВИЖНИЦТВО - Вівчарик, Наталія (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2022)
Леонід Рудницький. Трьома мовами для трьох культур (Упорядн. Степан Хороб. Івано-Франківськ: Місто НВ, 2020. 444 с.)