«ТЯЖКЕ ЯРМО МУЖИЦЬКОГО БАГАЦТВА…» - Севрасевич, Мар'ян (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2022)
Василь СТЕФАНИК. ТВОРИ / за ред. упорядника Іванни Юрчук; науковий консультант Роман Піхманець. Снятин; Чернівці: Друк Арт, 2019. 232 с.