EPOCH-MAKING EDITION - Rudnytzky, Leonid (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2022)
Василь Стефаник. Зібр. тв.: у 3-х т. у 4-х кн. / редкол.: С.І.Хороб (голова) та ін. Івано-Франківськ: Місто НВ, 2020.