«СВІДКИ ЧАСУ І ЖИТТЯ»… - Баран, Є. М. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Листи Юрія Шевельова до Олекси Ізарського / автор перед.слова і упор. Микола Степаненко. – Полтава: ПП Шевченко Р.В., 2014. – 388 с.