ІНТИМНИЙ ВИМІР ПИСЬМЕННИЦЬКОГО ЕПІСТОЛЯРІЮ - Набитович, І. Й. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Ільків A.B. Інтимний дискурс письменницького епістолярію другої половини XIX – початку XX століть / Анна Ільків. – Івано-Франківськ: Симфонія форте, 2016. – 378 с.