МІЖ “РОСЛИННОЮ ФІЛОСОФІЄЮ” І ЛІТЕРАТУРНОЮ КОН’ЮНКТУРОЮ… - Баран, Є. М. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Радість контакту: Розмови з Тарасом Прохаськом. – Брустури: Дискурсус, 2015. – 208 с.