КРІЗЬ ПРИЗМУ РЕФЛЕКСІЙНОЇ ОПТИКИ КРИТИКА - Стоцька, Л. Р. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Богдан Пастух. Одвічні суперечності серця: проза Степана Процюка. – Брустури: Дискурсус, 2016. – 94 с.