ВОЛОДИМИР ДЕРЖАВИН: УКРАЇНСЬКЕ ПОВЕРНЕННЯ… - Баран, Є. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Державин В. Літературознавство. Критика. Публіцистика. Вибрані статті, дослідження, критичні відгуки та публіцистичні виступи з історії української та зарубіжної літератури, письменства і журналістики української діаспори / Упоряд. Степан Хороб. – Івано-Франківськ: Місто НВ, 2017. – 336 с.