МОСТИ ПАМ’ЯТІ, АБО Ж ПРО ТИХ, КОМУ СУДИЛОСЯ ВИРИВАТИСЯ ІЗ ПАСТКИ - Мафтин, Н. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Слоньовська О. Впольоване покоління… – Київ, 2017. – 789 с.