ДОСЛІДЖЕННЯ ТВОРЧОСТІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА ВЧЕНИ-МИ ПРИКАРПАТСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА: БІБЛІОГРАФІЧНИЙ ОГЛЯД - Бігусяк, М. В. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Уже 46 років з гордістю носить ім’я видатного українського письменника Василя Стефаника Прикарпатський національний університет, котрий за цей час став одним із провідних центрів стефаникознавства в Україні. Учені вишу вивчають життєвий і творчий шлях Василя Стефаника, досліджують його художню, літературознавчу та епістолярну спадщину, організовують наукові конференції, захищають кандидатські дисертації, пишуть художні твори про визначного майстра слова.