ГУЦУЛЬСЬКИЙ СВІТ УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ - Волощук, Г. М. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Васильчук Микола. Художній дискурс Гуцульщини в українській літературі ХІХ – початку ХХ століття: монографія / Микола Васильчук. – Івано-Франківськ, 2018. – 464 с.