У ЖЕРТОВНОМУ ВОГНІ - Хороб, М. Б. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Ткачівський Я. Жертовний вогонь: Романи / Я. Ткачівський. – Івано-Франківськ: Місто-НВ, 2017. – 400 с.