ЦІННЕ ДОСЛІДЖЕННЯ - Бондаренко, Ю. І. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Островська Г. Формування професійної готовності майбутніх учителів зарубіжної літератури до вивчення біографії письменників у загальноосвітній школі / Г. Островська. – Івано-Франківськ: Симфонія форте, 2017. – 472 с.