ПРИЙНЯТИ МИНУЛЕ Й РУХАТИСЬ ДАЛІ - Чадюк, М. В. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Степан. Процюк. Травам не можна помирати. – Івано-Франківськ: Місто-НВ, 2017. – 320 с. – Переможець конкурсу «Найкраща книжка Прикарпаття-2017»