ВИДАННЯ, ЩО РОЗКРИВАЄ БАГАТОВИМІРНІСТЬ НТШ - Хороб, С. І. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Наукове товариство імені Шевченка. Енциклопедія. Том 3. – Львів: Вес-Глин, 2016. – 620 с.