КЛАСИФІКАЦІЙНІ ЗВ’ЯЗКИ В СЕМАНТЕМАХ НЕПОХІДНИХ НАЗВ ТВАРИН - Пітель, В. М.; Пітель, В. І. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
У статті розглянуто типологію класифікаційних внутрішньослівних відношень багатозначних непохідних зооназв шляхом виведення тематичних моделей. У побудові моделей враховано ознаки, на яких базуються метафоричні та гіпо-гіперонімійні переноси.