ОСТАННІЙ ЛИЦАР ХХ СТОЛІТТЯ: СТЕПАН ПУШИК - Слоньовська, О. В. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2019)
Слово і доля: Збірник на пошану письменника, професора Степана Пушика. /Упорядн. С. Хороб – Івано-Франківськ, 2004. – 330 с.