“ДУША ЛЕТИТЬ В ДИТИНСТВО, ЯК У ВИРІЙ” - Фотуйма, І. В. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2019)
Юрій Лесюк, заслужений художник України, завідувач відділу малярства Львівського коледжу декоративного та ужиткового мистецтва, дозволив собі таку мандрівку у своїй книжці «Аромат червоних йон» (див.:Юрій Лесюк. Аромат червоних йон. Івано-Франківськ, 2010. 204 с.).