ЛІТЕРАТУРА Й МИСТЕЦТВО В ДІАЛОЗІ - Солецький, О. М. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2019)
Мочернюк Н. Поза контекстом: Інтермедіальні стратегії літературної творчості українських письменників-художників міжвоєння: монографія / Наталія Мочернюк. – Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2018. – 392 с. + 16 с. кольор. вкл.