РЕСТАВРУВАННЯ ЗНИКОМИХ ЛІТЕР… - Баран, Є. М. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2019)
Мирослав Лазарук. Забуті письмена. Повість-спогад про поета Ігоря Римарука. – Львів: «Растр-7», 2018. – 186 с.