СТЕФАНИКІВСЬКИЙ ЧИН - Грицюк, Марія (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2022)
«Стефаниківський ЧИН: Антологія» (упорядн. і вступ. слово Є. М. Баран. Івано-Фран-ківськ: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, 2021. 214 с.