ДО 150-РІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА - Грицюк, Марія (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2022)
Стефаник В. С. Зібрання творів: у 3-х т. у 4-х кн. /редкол.: С. І. Хороб (голова) та ін. Івано-Франківськ: Місто НВ, 2020.