УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРНА НАУКА В РЕЦЕПЦІЇ ПРЕДСТАВНИКІВ ЛЬВІВСЬКОЇ ФІЛОЛОГІЧНОЇ ШКОЛИ - Salyga, T. Y. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2021)
Окреслено внесок у розвиток у розвиток української літературознавчої думки кафедри української літератури Львівського національного університету ім. І.Франка за 160 років її існування.