УБОЛІВАЮЧИ ЗА ДОЛЮ РІДНОЇ МОВИ - Василевич, Г. Я. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Микола Лесюк. Становлення і розвиток української літературної мови в Галичині. – Івано-Франківськ: Місто НВ, 2014. – 732 с.