MONUMENTS TO SHEVCHENKO IN PRYKARPATTIA - Арсенич, П. І. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
У статті на основі архівних та публікованих матеріалів і джерел висвітлюється історія спорудження пам’ятників Великому Кобзарю на Прикарпаттті.