ПОЯВИ І ЗНИКНЕННЯ ВІТАЛІЯ КОРОТИЧА… - Баран, Є. М. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Віталій Коротич. Цілком особисто. Приватні листи до Дмитра Кременя. – Харків: “Фоліо“, 2011. – 411 с.