ЧОРНА РІЛЛЯ ПІЗНАННЯ МУЖИЦЬКОГО БЕТГОВЕНА… - Баран, Є. М. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Роман Горак. Кров на чорній ріллі: Есе-біографія Василя Стефаника. – Київ: Видавничий центр «Академія», 2010. – 610 с.