УКРАЇНА ЗАВЖДИ БУЛА В ЇХНІХ СЕРЦЯХ - Лесюк, М. П. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Дупляк Микола. З Україною в серці. Спогади випускників україністики Вчительської Студії в Щеціні (1959-1963) / Микола Дупляк. Автор – упорядник – редактор. – Кліфтон, Ню Джерзі (США), 2015. – 693 с.