«НАСТАЄ ТАКА ХВИЛЯ ЩО ВМИТЬ УСЕ ЗМІНЮЄ…» - Баран, Є. М. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Кристина Лєнковська. Турбота / Krystyna Lenkowska. Troska. – Львів, 2014. – 68 с.