ПІСЛЯОБРАЗ ЛЮДЕЙ І ЧАСУ - Хмелюк, М. М. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Хороб Степан. Збережені миті (Статті, портрети, інтерв’ю, огляди, рецензії) / С. І. Хороб. – Івано-Франківськ: Місто-НВ, 2015. – 416 с.