СЕМАНТИКО-СТИЛІСТИЧНІ ДОМІНАНТИ В ПОЕТИЧНИХ ТЕКСТАХ КІНЦЯ ХХ – ПОЧАТКУ ХХІ СТОЛІТТЯ - Rizhko, R. L. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Стаття присвячена дослідженню семантико-стилістичних домінант у поетичних текстах кінця ХХ – початку ХХІ століття. На основі аналізу фактичного матеріалу визначено функції семантико- стилістичних домінант, зокрема повтору та його різновидів, паронімічної атракції, фольклоризмів, оказіоналізмів, кольоративів.