ПОЕЗІЇ У ПРОЗІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА У ВИМІРАХ ТЕКСТОЛОГІЇ - Луцак, С. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Єрмак В. Творча історія поезій у прозі Василя Стефаника. – Київ: Наукова думка, 2016. – 149 с.