НЕЗАПІЗНІЛІ РОЗДУМИ НАД ДОСЛІДЖЕННЯМ ПРО НЕГАТИВНИЙ СТЕРЕОТИП УКРАЇНЦЯ В ПОЛЬСЬКІЙ ПІСЛЯВОЄННІЙ ЛІТЕРАТУРІ - Дупляк, М. С. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Трухан Мирослав. Неґативний стереотип українця в польській післявоєнній літературі / Мирослав Трухан. – Мюнхен-Львів: ВП «Троян», 1992. – 256 с.