КНИГА ПРО НОБЕЛІВСЬКОГО ЛАУРЕАТА - Баран, Є. М. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
АНТОНІВ ВОГОНЬ «НАРОДНИЙ РОМАН» ВІД ЯРОСЛАВА ТКАЧІВСЬКОГО ПРО ВОЛОДИМИРА ГЛОВАЦЬКОГО І ЙОГО ІСТОРИЧНИЙ РОМАН «АННА-ЄФРОСИНІЯ – ВЕЛИКА КНЯГИНЯ РОМАНОВА» ОТ ТОБІ Й МИКОЛА ВАСИЛЬЧУК… УКРАЇНА КОЗАЦЬКА: ВІЗІЯ ЛІТЕРАТУРНА…