MAIN ECOLOGICAL PROBLEMS OF THE CARPATHIANS REGION OF UKRAINE - Адаменко, О. М. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Pulse, 2019)
Обґрунтовується необхідність створення єдиного для Центральної та Східної Європи комп’ютерного банку даних екологічної інформації, розробки системи екологічного моніторингу різних рівнів та системи природно-техногенної (екологічної) і промислової безпеки на основі сучасного досвіду та новітніх повторних інформаційних технологій.