НОВА КНИГА ПРО ВИДОБУВАННЯ НАФТИ - Тарко, Б. В. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY. Number, 2019)
Рецензія на монографію Видобування нафти в ускладнених умовах / За ред. проф. В.С. Бойка; В.С. Бойко, Р.В. Бойко, Р.В. Грибовський, В.Д. Середюк, Р.Ф. Лагуш, Б.М. Міщук. – Івано-Франківськ: Нова Зоря, 2013. – 771 с.