«НЕ ІСНУЄ ДРІБНИЦЬ, ЯКИМИ МОЖНА ЗНЕХТУВАТИ ЗАРАДИ НАУКОВОЇ ЦІЛІСНОСТІ…» - Пояркова, Т. К. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Idea, 2019)
(думки з приводу виходу у світ монографії Івана Монолатія «Інші свої. Політична участь етнічних акторів пізньогабсбурзьких Галичини і Буковини»)