ГУМАНІСТИЧНІ ДИСКУРСИ УКРАЇНСЬКОЇ СОЦІОГУМАНІТАРИСТИКИ: «ЗА» І «ПРОТИ» - Монолатій, І. С. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Idea, 2019)
(Рец.: Гуманітарний дискурс: політика, управління, влада [Текст]: [Колективна монографія] / За заг. ред. О.А. Івакіна, І.В. Шамши, Д.В. Яковлева. – Одеса: Видавничий дім «Гельветика», 2015. – 468 c.)