ВІДТВОРЕННЯ ІСТОРІЇ БАГАТОЕТНІЧНИХ МІСТ УКРАЇНИ: ЗБЕРЕЖЕНА ПАМ'ЯТЬ ПРО КОЛОМИЮ - Долганов, П. С. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Idea, 2019)
(Рец.: Монолатій І. Коломиєзнавство. Нариси з історії Коломиї / Іван Монолатій. – Вид. друге, виправл. і доповн. – Коломия: Видавничо-поліграфічне товариство «Вік», 2016. – 336 с.)