ДОЛЯ МАРКСИЗМУ ТА МАЙБУТНЄ ЦИВІЛІЗАЦІЇ - Стьопін, В. С. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Idea, 2019)
… Звернімо увагу на назву статті. В цьому зв’язку корисно згадати про відмінності в самій природі теоретичного та практичного розуму, на які звернув увагу свого часу Е. Кант (1724-1804).