ВІД ДЕКОЛОНІЗАЦІЇ ЧЕРЕЗ ДЕКОМУНІЗАЦІЮ ДО НАЦІОНАЛІЗАЦІЇ І ДАЛІ. АМБІВАЛЕНТНІ ПЕЙЗАЖІ ПАМ’ЯТІ РІВНОГО - Монолатій, І. С. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Idea, 2019)
(Рец.: Гон М. Місто пам’яті – місто забуття: палімпсести меморіального ландшафту Рівного: монографія / Максим Гон, Петро Долганов, Наталія Івчик. – Рівне: Волинські обереги, 2017. – 232 с.)