ОСОБЛИВОСТІ ДОСЛІДЖЕННЯ НАПІВПРЕЗИДЕНТСЬКОЇ СИСТЕМИ ПРАВЛІННЯ У ПОЛІТИЧНІЙ НАУЦІ: ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДОСВІД І УКРАЇНСЬКІ ПЕРСПЕКТИВИ - Климончук, В. Й. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Idea, 2019)
(Рец.: Литвин В. Атрибути та різновиди напівпрезидентської системи правління в Європі: інституційно-процесуальний і політично-поведінковий аспекти: монографія / Віталій Литвин. – Львів: Львівський національний університет імені Івана Франка, 2018. – 636 с.)