КРИЗОВІ ЗАГОСТРЕННЯ І/АБО МОДЕРНІЗАЦІЯ КРАЇНИ? - Монолатій, І. С.; Климончук, В. Й. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Idea, 2019)
(Рец.: Пояркова Т. К. Кризовий синдром модернізації незалежної України: причини виникнення та засоби подолання [Текст]: [Монографія] / Т. К. Пояркова. – Суми: Університетська книга, 2015. – 351 c.)