ЮВІЛЕЙ ПРОФЕСОРА І. С. МОНОЛАТІЯ - Мойсишин, В. М.; Арсак, М. М. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Idea, 2019)
20 грудня відзначає свій 40-літній ювілей та 25-річчя творчої та громадської праці івано-франківський вчений, член НТШ та Національної спілки краєзнавців України, доктор політичних наук, професор, академік Академії наук вищої школи України, редактор «Думки», уродженець Коломиї Іван Сергійович Монолатій.