БАГАТОЛИКІ КУЛЬТУРНІ ОБРИСИ МІСТ ЗАХІДНОЇ УКРАЇНИ - Долганов, П. С. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Idea, 2019)
(Рец.: Монолатій І. Діри пам’яті. Як пам’ятаючи місто забуває / Іван Монолатій. – Івано-Франківськ: Лілея-НВ, 2017. – 160 с.)